Fieldrunners

iPhone/iPod Touch

I mylderet av spill og programmer på iTunes ligger det noen diamanter. «Fieldrunners» koster latterlige 29 kroner og har gitt meg mange timer med topp underholdning. Dette er et klassisk «Tower Defense»-spill, hvor man ved hjelp av fire forskjellige tårn med ulike egenskaper skal bygge effektive labyrinter som skal stå imot bølger av fiender. De kommer enten til fots, på hjul, i beltevogn, eller i hellikopter. Dette er den rake motsetningen til klassikeren «Lemmings» hvor man fortvilet forsøkte å redde de søte små – her er det om å gjøre kål på de små rakkerne før de når hovedkvarter ditt som ligger på motsatt side av banen.
Grafikkmessig ligner «Fieldrunners» på et Nintendo-spill. Det flyter fint og har et litt tegneserie-aktig preg over seg. To baner, tre vanskelighetsgrader og valget mellom 100 eller uendelig med nivåer gir flere timers hodebry. Dessuten har utviklerne hittils vært flinke med oppdateringer og dermed nye utfordringer.
Glem «Crash Cart», «de Blob» og «Monkey Ball» – dette er uten tvil blant de aller beste spillene på iPhone/iPod Touch akkurat nå.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s