Big Bang «Edendale»

Lun solnedgang

Det er noe med Øystein Greni og hans godtepose. I over ti år har han holdt et høyt musikalsk nivå og fyller stadig på med nye søtsaker. Og godtebutikken ser ikke ut til å ha planer om å legge ned. Det smellvakre og sørgmodige åpningssporet «Play Louder» som Øystein har skrevet sammen med kjæresten sin, duver oss døsig inn i «Edendale». Det gjør også «Isabel» med det Led Zeppelin-inspirerte mellomspillet. Den bygger seg opp til en seig, melankolsk og forløsende gitarsolo. «Edendale» lunter avgårde og fortoner seg som en lun solnedgang. En varm sommerkveld, på terrassen med lunken pils.

Sammen med singlene «Swedish Television» og «To The Max» er de allerede nevnte sangene firkløveret som har den storslagne «Greni»-svungen over seg. Men det er også flere sanger som vil være med i den eksklusive klubben. Det spiller ingen rolle om Øystein har skrevet de selv eller ei. Den smakfulle gitarspillingen og Grenis røst ER Big Bang.

Det er bare å glede seg til fredag 3. april når de spiller på Bingo´n. For dette er sanger som er skrevet for å spilles «live».

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s