Jaa9 og OnklP vendte hjem

Råklining bak ved miksepulten, jenter i syltrange kjoler og fulle gutter nedpakket i for store klær. Det var akkurat som i gamle dager da Norges fremste rapduo spilte i hjembyen Lillehammer.

Bingo´n, Lillehammer
Publikum: 200

Som gress gjennom asfalt sprengte de seg opp og frem i ei konsertuke fylt opp av skolerte jazzmusikere. Rap-duoen har blitt veteraner i norsk hip-hop og flyter fint på rutine når de griper mikken. Tilbakelent og rolige tusler de rundt på scena og spytter drøye linjer. I perioder litt for rolig skulle det vise seg.

Det var som på ungdommensklubben i gamle dager; for oppå scena dukka det opp flere uannonserte artister som flere i salen ikke fikk med seg hvem var. Gjøviks-gutten Spira var først ut; etterfulgt av Pumba fra Holmia. Noen hakk mer proft ble det da amerikaneren Dee Rail fra gjengen til Devin The Dude gikk opp og dro i vei med tre spor. Han har nærmest gjort nordmann av seg etter å ha grodd fast på sofaen til Onker´n i Oslo.

Rundt midnatt spradet Lillehammer-duoen opp på scena, backet opp av DJ Arno Frangos.I lørdagens utgave av GD kunne du lese om OnklPs tur innom Lillehammer TA2-studioet hvor han fikk seg litt blekk på venstre arm. Den råferske tatoveringen glinset i scenelyset og tatovøren Terje fikk heder fra scena.

De startet bra med fokus på materialet fra «Sellout!» som de var ute og promoterte. Utover natta dabbet det av da låtene ble eldre og det kun var den hardbarka fansen som fulgte med. Rundt 00.45 må bussene til alle byggefeltene ha gått fra perken, for det ble et lite trykk av ungdommer som pilte ut gjennom døra og ikke kom tilbake. Til tross for at det var flere låter igjen. OnklP meldte også at de nå vanligvis kjørte opptredener på rundt 25 minutter og det merket man med den litt pussige låt-rekkefølgen.

Å ha tilgang på damer er en stor gulrot for mange artister. Men da bør man ikke spille sanger som «Ekkel Uten Truse». For da sangen rullet ut av høytalerne var det mange jenter som tok turen på do for å rette på sminken. Kvelden var fortsatt uforløst da Jaa9 & OnklP gikk av. Etter en sigg var de tilbake og spilte låtene alle ventet på; «Kjendisparty», «Blog», «Glir Forbi» og «Stank Ass Ho».

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s